Mentoring spirituele ontwikkeling

 

In het doorlopen van je transformatieproces biedt ik je een veilige ruimte waar we openhartig in gesprek gaan, waar we vragen en nieuwe perpectieven onderzoeken, reflecteren op thema’s en met de nieuwe inzichten oude denkpatronen doorbreken. Samen co-creëren we een nieuwe weg; leven vanuit de hoogste potentie; je hart!

Begeleidingstraject:
Onderwerpen en vragen die (via kaarten, opdrachten, rollenspel en visualisaties) in mijn begeleidingstrajecten aan bod komen:

  • Blokkades en beschermingsmechanismen: waar loop je vast en welke maskers en rollen kies je om jezelf achter te verstoppen?
  • Schaduwkant en blinde vlekken: hoe krijg je toegang tot alle ‘verborgen’ aspecten van je persoonlijkheid?
  • Omgaan met emoties (angst, pijn): hoe kun je leren voelen en deze gevoelens verwoorden?
  • Wie ben je in werkelijkheid? Wat is jouw waarheid?
  • Heb je zicht op je behoeften? Hoe ga je die invullen? Hoe zorg je goed voor jezelf? Hoe stel je grenzen?
  • Universele wetten: meegaan in de stroom van het leven en zelf jouw flow creëren.
  • Keuzes maken: hoe doe je dat en hoe weet je nu wat de juiste keuze is?
  • Ontdek je passie; hoe weet je wat je werkelijk wilt en hoe druk je dit uit in je dagelijks leven?
  • Hoe benut je je authentieke macht & kracht?

Locatie van begeleiding

Bovenstaande onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens een coachingssessie met Magic Truffels, een ‘rondje hei’. De weidse natuur kan vaak nog extra helpen om meer los te komen van vastzittende overtuigingen. Of je kunt even lekker wegzakken in mijn relaxte praktijkruimte.

Wie is mijn ideale klant?
Het liefste werk ik met mensen die echt bereid zijn om in het diepe te springen en al doende te ontdekken wat werkt en wat niet! Daarvoor zul je wel bereid moeten zijn om naar jezelf te kijken en echt aan de slag te gaan; d.w.z. initiatief & verantwoordelijkheid niet uit de weg te gaan. Ik bied je daarbij mijn (meer dan) volledige ondersteuning aan.

Tarief
De sessies (ca. anderhalf uur) kosten 80 euro excl. BTW.

Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging, dus je ziekteverzekering zal je geen vergoeding geven.
Als iemand vanwege een uitkering of door een andere oorzaak het tarief niet kan betalen, overleggen we hoe we dat kunnen oplossen.

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, vul dan het het contactformulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.