Transformatieve life coaching

Uit je comfortzone
Soms schopt het leven je flink uit ‘je comfortzone’. Soms besluit je zélf dat het tijd is voor een nieuw begin! Dit kun je meemaken op het gebied van werk, relatie, familie, financiën, gezondheid, wonen. Eigenlijk op elk levensgebied en op elke leeftijd. Hoe dan ook; ‘het oude’ is niet meer en ‘het nieuwe’ nog niet verschenen! Dat voelt dan vaak als chaos en onzekerheid!

Leven vanuit je hart
Hoe lastig het ook voelt als je uit je comfortzone stapt, het mooie is ook dat het tegelijkertijd een periode is van loslaten en reflectie. Vaak sta je in je diepste leed pas open voor de essentie van het leven en ben je bereid de keuzes te maken zoals je dit vanuit je hart wenst.

Regisseur van je eigen levens(dans)
Individuele begeleiding 7Eén van mijn eigen grootste inzichten was dat ik niet het leven leef, maar het leven mij leeft. Ik heb er dus geen controle over. Vroeg of laat overkomen ons pijnlijke levensgebeurtenissen. Het leven is de danser en ik de dans! De vrijheid en creativiteit (het regisseurschap) zit ‘m in het moment dat je je realiseert dat ertegen vechten je niet zal helpen. Sterker nog, de pijn wordt dan vaak juist groter. Als we kunnen leren onze emoties en gedachten bewust waar te nemen die ons in de pijn gevangen houden dan vergroten we juist onze vrijheid en zijn we beter in staat te bepalen hoe wij willen leven!

De afdaling (de reis naar jezelf) van het hoofd (de controle) naar het hart (overgave) gaat bij ‘hoofdmensen’ (zoals ikzelf) in kleine stapjes maar levert aan levenskwaliteit enorm veel op; authenticiteit, vrijheid, ontspanning en plezier. Dat motiveert dan weer om verder af te zakken. Je kwetsbare en tegelijkertijd zo oneindige krachtige kern aan de wereld te laten zien!

Als professionele begeleider die haar eigen processen doorlopen heeft (en nog steeds doorloopt) kan ik je ondersteunen, nieuwe inzichten bieden, vragen stellen, reflecteren op het thema en gedragspatronen doorbreken. Samen met jou zoeken we naar een nieuwe weg; leven vanuit je hoogste potentie; je hart!

Begeleidingstraject
Onderwerpen en vragen die (via kaarten, opdrachten, rollenspel en visualisaties) in mijn begeleidingstrajecten aan bod komen:

  • Blokkades en beschermingsmechanismen: waar loop je vast en welke maskers en rollen kies je om jezelf achter te verstoppen?
  • Schaduwkant en blinde vlekken: hoe krijg je toegang tot alle ‘verborgen’ aspecten van je persoonlijkheid?
  • Omgaan met emoties (angst, pijn): hoe kun je leren voelen en deze gevoelens verwoorden?
  • Wie ben je in werkelijkheid? Wat is jouw waarheid?
  • Heb je zicht op je behoeften? Hoe ga je die invullen? Hoe zorg je goed voor jezelf? Hoe stel je grenzen?
  • Universele wetten: meegaan in de stroom van het leven en zelf jouw flow creëren.
  • Keuzes maken: hoe doe je dat en hoe weet je nu wat de juiste keuze is?
  • Ontdek je passie; hoe weet je wat je werkelijk wilt en hoe druk je dit uit in je dagelijks leven?
  • Hoe benut je je authentieke macht & kracht?

Locatie van begeleiding

Bovenstaande onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens een ‘rondje hei’.
De weidse natuur kan vaak nog extra helpen om meer los te komen van vastzittende overtuigingen.

IMG_5547.pixels

of je kunt even lekker wegzakken in mijn relaxte praktijkruimte.
IMG_5573
Wie is mijn ideale klant?
Het liefste werk ik met mensen die echt bereid zijn om in het diepe te springen en al doende te ontdekken wat werkt en wat niet! Daarvoor zul je wel bereid moeten zijn om naar jezelf te kijken en echt aan de slag te gaan; d.w.z. initiatief & verantwoordelijkheid niet uit de weg te gaan. Ik bied je daarbij mijn (meer dan) volledige ondersteuning aan.

Tarief
De sessies (ca. anderhalf uur) kosten 80 euro excl. BTW.

Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging, dus je ziekteverzekering zal je geen vergoeding geven.
Als iemand vanwege een uitkering of door een andere oorzaak het tarief niet kan betalen, overleggen we hoe we dat kunnen oplossen.

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, vul dan het het contactformulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.