Voor wie

Ik werk graag met mensen die nieuwsgierig en leergierig zijn en ernaar verlangen om vanuit een positieve levenshouding (zelfvertrouwen, helderheid, kracht, creativiteit én plezier) voluit te leven én daarnaast anderen willen inspireren/begeleiden om datzelfde te doen!

Mijn deelnemers voelen dat ze anderen iets te geven hebben. Wat ze typeert is dat ze hun ‘steentje willen bijdragen’. Ze begrijpen dat ze daarvoor eerst in hun eigen kracht moeten gaan staan (een doorlopend proces) om vanuit die positie ook voor anderen ‘de wereld’ een beetje mooier te kunnen maken!

Herken jij jezelf hierin? Dan komt dit je misschien ook bekend voor:

 • Mijn deelnemers zijn resultaatgericht en willen de dingen gewoon graag ‘allemaal goed doen’.  Zijn daarin hard voor zichzelf en verwachten dat (stiekem) ook van anderen.
 • Mijn deelnemers willen graag (nog beter) leren om uit de vertrouwde ‘actie/reactie modus’ te komen om vaker onbevooroordeeld te kunnen luisteren, kijken en bevragen om vanuit rust en zelfvertrouwen effectiever aan te kunnen sluiten bij de ander.
 • Mijn deelnemers willen graag nog meer durven vertrouwen op zichzelf op hun eigen intuïtie; geïnspireerd handelen/begeleiden in het HIER & NU, ook zonder vooraf vastgesteld plan.
 • Mijn deelnemers zijn heel nieuwsgierig en leergierig. Ze willen graag inzichten/handvatten over hoe ze zichzelf én anderen zo vaak mogelijk in ‘eigen kracht en creativiteit’ kunnen zetten!

Herken jij jezelf in het bovenstaande? In mijn programma’s help ik jou graag het volgende te bereiken:

 • Je weet nu beter wat jouw uniek en authentiek maakt en hoe je kan bijdragen aan het welzijn van anderen.
 • Je weet nu dat minder ‘doen’ en meer ‘zijn’ veel effectiever is dan je wellicht dacht.
 • Je kunt nu veel beter aansluiten bij je eigen behoeften én daarom bij die van de ander.
 • Je voelt veel meer (zelf)vertrouwen en kracht om je eigen (ondersteunende) positie in te nemen en blijft daarin trouw aan jezelf!
 • Je weet nu dat ieder mens (jong en oud) zelf de antwoorden in zich heeft om zijn/haar doelen en wensen te realiseren en hoe je die antwoorden kunt helpen helder te maken.
 • Je bent je bewust dat veranderingsprocessen tijd en aandacht kosten en meestal ‘stapje voor stapje’ bereikt worden.
 • Je hebt de verbinding met jezelf én met je omgeving verbeterd/ontwikkeld om zodoende je eigen doelen en wensen waar te maken én anderen te helpen ditzelfde te doen!

Voor wie zijn mijn trainingen geschikt?

Mijn workshops, trainingen en programma’s zijn ontworpen mensen die verlangen om vanuit (zelf)vertrouwen, inspiratie, kracht, creatie en plezier voluit te leven! Ik ben ervan overtuigd dat als je zelf die waarden steeds meer in de praktijk brengt, je ook voor anderen als ‘richtingaanwijzer’ kunt fungeren.

Ik geef veel ruimte voor de inbreng van eigen casuïstiek en uitwisseling maar ben ook zeer resultaatgericht en werk graag samen met mensen die zich hier in herkennen. Met deelnemers die wat zij van én met elkaar leren ook echt gaan toepassen!

Wil je meer weten welke over welke trainingen en programma’s ik aanbied. Kijk onder Mijn trainingsaanbod.

Voor wie werken mijn programma’s niet?

Mijn programma’s zijn niet geschikt voor deelnemers die denken dat ik met pasklare oplossingen kom. Ik geloof namelijk dat iedereen uniek is en dat wat iemand uniek maakt de basis is van alles wat hij doet. Dat betekent dat je mij nooit zal horen zeggen hoe je het moet doen. Ik reik je informatie aan en zal altijd samen met jou op zoek gaan naar de manier die bij jou past.

Ik werk ook niet graag samen met mensen die de verantwoordelijkheid buiten zichzelf leggen. Ik ben een groot voorstander van zelfreflectie! Je behaalt alleen resultaat als je bereid bent om al doende te ontdekken wat voor jou werkt en wat niet.

Ben je benieuwd wie ik ben?

Je weet nu met wie ik het liefste werk en met welke vraagstukken ik kan helpen. Herken jij jezelf hierin en wil je weten wie ik ben en wat mijn achtergrond is? Kijk dan eens bij Mijn Achtergrond.