Klantverhalen

Natuurlijk kan ik zeggen dat mijn klanten/deelnemers tevreden zijn en goede resultaten halen, maar het is beter dat zij zelf zeggen wat hun ervaringen met onze samenwerking is. Daarom vind je hieronder enkele klantverhalen.

Wil je weten met wie ik werk en voor wie mijn diensten geschikt zijn? Kijk dan eens bij ‘Voor Wie’.

Ali Zanzan, teammanager van ElkWelzijn in Culemborg

‘Over de werkwijze van Katja ben ik erg tevreden, ze denkt met me mee en probeert de coachtraining aan te passen aan de doelgroep. Onze vrijwillige jongerencoaches hadden daarbij de mogelijkheid om interactief inbreng te doen waardoor de training ook echt concreet werd. Vooraf kregen de deelnemers leesmateriaal toegezonden waardoor er al een basiskennis was waaraan in de training gerefereerd kon worden. Kortom: fijn in de samenwerking, aanpassingsbereid en meedenkend!’

Ton van Rijnsoever, projectmanager van Support4you van Gilde Zeist

De inzet van Katja voor Support4you om de vaardigheden van de coaches te verbeteren mag succesvol genoemd worden. Haar grote betrokkenheid met mensen gaf mij zelf energie. Katja stuurt op bewustwording en keuzevrijheid waardoor er in de begeleiding van kwetsbare jongeren meer ruimte komt voor acceptatie,  ontspanning en plezier.