Persoonlijk leiderschap met een individuele truffel ceremonie

Verlang je naar een dieper contact met jezelf?

Voel je je onrustig en/of moegestreden tegen jezelf en je omstandigheden? Wil je angst, verdriet en boosheid loslaten? Meer je hart en intuïtie volgen? Wakker worden voor je eigen waardigheid? Eerlijk je gevoelens, gedachten en verlangens leren uiten? Verlang je naar vrede in jezelf? 

Welkom bij een individuele ceremonie met Magic truffels waar je in een veilige setting vanuit je verlangen naar persoonlijke ontwikkeling, volledige verantwoordelijkheid neemt voor je onbewuste en beperkende patronen. Niet vanuit schaamte of schuld. Maar vanuit liefde voor de waarheid. Liefde voor jezelf en voor het onderzoek naar wie je ten diepste bent!

De diepgaande inzichten uit deze 7 uur durende counseling/plantmedicijn sessie kunnen vergelijkbaar zijn met de inzichten van vele jaren therapie. 
 
Ervaringen en reviews

Andere waarheidszoekers gingen je voor. Hier kun je een impressie krijgen van verschillende ervaringen. 

  Tarief

Individuele Magic Truffel Ceremonie Geborgen in Jezelf. 
Dagsessie. Maandag t/m zaterdag. 

10:00-17:00 uur.
Gebruik van OV of laten wegbrengen/ophalen. 

260 euro (incl. BTW)

Individuele Magic Truffel Ceremonie Geborgen in Jezelf. 
Avondsessie met overnachting.
 Maandag t/m vrijdag.

16:30 uur- 24:00 uur.
Een avondsessie geeft je de gelegenheid om met eigen vervoer te reizen. Je kunt in de praktijkruimte blijven liggen voor overnachting. De volgende ochtend hebben we tijdens het ontbijt een integratiegesprek. 

295 euro (incl.) BTW

Voor wie?

Plantmedicijnen trekken meestal moedige mensen aan die een verbreding en verdieping in hun leven willen en die al de nodige persoonlijke ontwikkeling hebben doorgemaakt. Waarheid is totaal niet ‘sexy’ voor ons egosysteem. Er valt namelijk helemaal niets te ‘winnen’ of  ‘op te poetsen’. Alleen maar te verliezen.. Onwaarheden en beperkende patronen worden met plantmedicijnen, zoals Magic truffels, laag na laag blootgelegd. Opengedekt om te kunnen afsterven. Je essentie, je ware Zelf, wint hierdoor aan kracht. Niet op één dag. Maar als onderdeel van een geduldig en toegewijd persoonlijk proces van bewustwording. Een Magic truffel ceremonie kan veel betekenen voor mensen die kampen met: stress, rouw, burn-out, angsten, eenzaamheid, (liefdes)verdriet, depressie, verslavingen, negatief zelfbeeld, sexualiteit-, intimiteit- en gezondheidsproblemen.

Niet voor iedereen

Plantmedicijnen zijn niet voor iedereen geschikt. Gebruik kent zelfs contra-indicaties zoals een psychose. Het gebruik van geneesmiddelen zoals bijvoorbeeld anti-depressiva moet vooraf even samen afgestemd worden. Een (vrijblijvend) telefonisch intakegesprek is een voorwaarde om te kunnen deelnemen.

Helen= Heel worden

Al we onszelf én anderen niet langer pijn willen doen, dan is het tijd om alle onderdrukte en gekwetste aspecten in onszelf te leren vergeven, lief te hebben en te integreren in onze persoonlijkheid. Achter pijn, boosheid, wrok en gevoelens van miskend zijn, staan krachtige en kostbare delen van het authentieke Zelf die je helpen bij het creëren van een gelukkiger en bezielder leven. Je zult dan ervaren dat je vanuit je eigen helingsproces ook het verlangen voelt om anderen te helpen om hun eigen proces aan te gaan.

Authenticiteit vraagt om een innerlijke proces van radicale eerlijkheid. Eerlijkheid komt voort uit de liefdevolle moed en nieuwsgierigheid om te willen blijven kijken naar de onwetende (schaduw)aspecten IN jezelf. Het vraagt om een helder bewustzijn en onderscheidingsvermogen. Het leven reikt ons dagelijks voldoende leermomenten aan in de vorm van triggers, conflicten en ‘verlies’ervaringen. Ben je bereid om de verantwoordelijkheid daarvoor te nemen? Om dieper te kijken? Ben je bereid jezelf volledig te omarmen in je unieke authenticiteit?

Taboe op zwakte en kwetsbaarheid

We dragen allemaal de erfenissen, zoals verdriet, teleurstelling, woede, schuld en/of schaamte, van oude verwondingen met ons mee. 67% van de volwassen geeft aan op de een of andere manier getraumatiseerd te zijn door ervaringen in de kindertijd of onopgelost emotioneel trauma. Onze maatschappij verwacht (nog steeds) dat we sterk/goed en vooral prestatiegericht zijn. Kwetsbaar- en gevoeligheid staan gelijk aan zwakte. Om angst, schuld en schaamte maar niet te hoeven voelen hebben we die aspecten van onszelf naar ons onderbewustzijn gedrukt. We hebben afweermechanismen zoals overmatig aanpasgedrag, verslavingen en rationalisaties ontwikkeld. Afleidingen om maar niet bij de kern van onze zwakten te komen. Volautomatisch en onbewust hebben we onze unieke essentie, onze authenticiteit, achter maskers van onwaarheid en schone schijn gestopt. Dit kost ontzettend veel levenskracht en creativiteit en laat je uiteindelijk overprikkeld, angstig, opgebrand en depressief voelen. Wanneer je begint met het mindful observeren, en plantmedcijnen zijn daarvoor een perfecte tool, van je disfunctionele gevoelens en gedragingen dan wordt er een hoger bewustzijnsniveau geactiveerd en ervaar je dat er buiten het intellect om, een universele intelligentie (noem het godsbewustzijn) is. Dan begin je te ontwaken voor de wijze stem van je intuïtie en ontwikkel je persoonlijk leiderschap.

Meester in weerstand en controle

Door mijn karakterstructuur, hooggevoeligheid en levensloop heb ik veel angst, zwakte, verdriet, boosheid, haat, wrok en onmacht ervaren. Ik was een ware meester in weerstand en controle. Een vechter! Mijn grote innerlijke criticus had eindeloos veel (zelf)oordeel en zette mij aan tot hard werken in de vorm van vele persoonlijke ontwikkelingstrajecten (opleidingen, cursussen en vele boeken etc.). Alles om mezelf, mijn denker, maar te bewijzen dat ik ‘goed genoeg was’. Het bracht me heel veel kennis en bewustzijnsontwikkeling maar putte me tegelijkertijd ook emotioneel en fysiek uit. Ondanks alle cognitieve ontwikkeling kon ik, als denker, nog steeds niet accepteren wie ik ten diepste was.

Plantmedicijnen

In 2014 kwamen de plantmedicijnen Ayayhuasca, Iboga en Magic truffels op mijn pad. Een ander woord voor plantmedicijn is entheogeen; wat zoveel betekent als ‘afkomstig van de god in onszelf’. De term wordt gebruikt om psychoactieve stoffen aan te duiden die gebruikt worden in een spirituele of religieuze context. Magic truffels, Ayahuasca, Iboga en San Pedro, vallen o.a. onder deze categorie. Ik ervaarde dat plantmedicijnen je voorbij de stemmen van de denker kunnen brengen en je verbinden met het oordeelloze perspectief van je ware Zelf, je goddelijke essentie. Daardoor ben je in staat om diep in de kern van je uitdagingen en verwarringen te VOELEN. Dat klinkt misschien super onaantrekkelijk. Maar eenmaal door de beschermingsmechanismen van het egosysteem geworsteld, krijg je juist door het voelen en ervaren een heldere kijk op je beperkende overtuigingen en gedragingen. Je ervaart dat het je eigen geblokkeerde verbindingen zijn die de toegang tot je ware potentieel verhinderen. Daarbij kunnen de nodige tranen vloeien die de onderdrukte, verdoofde en verlamde aspecten van je psyche, lichaam, hart en ziel weer tot leven(digheid) brengen!

Innerlijke kracht en vrijheid

Plantmedicijnen leren me, in een ongoing proces, om mezelf in al mijn veelkleurigheid te voelen, lief te hebben en te accepteren. Dat bracht ook structurele wijzigingen in mijn levenstijl. Nog steeds reis ik tenminste één keer per jaar met Ayahuasca en San Pedro om in contact met deze ‘plantleraren’ te blijven. Veel vaker duik ik in mijn eentje of met mijn partner met behulp van Magic truffels in het domein van het ‘onbewuste en ongeziene’. De nieuwe helende inzichten pas ik weer toe in mijn coaching- en training. Ik ben ontzettend dankbaar dat entheogenen mijn leven kleuren, verhelderen en verdiepen!

Co-creatie

Vanuit deze dankbaarheid en diepe liefde voor waarheid, bied ik counseling met Magic truffels aan. Tijdens deze sessies ontstaat er een prachtige synergie tussen de moed en nieuwsgierigheid van de cliënt om zijn/haar beperkende patronen te ervaren en doorzien, het krachtige wijze waarheidsserum van de Magic truffels én mijn kwetsbare en bewuste sensitiviteit, openhartige (soms zeer pittige) spiegelingen en liefdevolle ondersteuning.

Dennis (36): 
Katja lijkt heel goed aan te voelen, wat te doen en wat te zeggen op bepaalde momenten om je op je gemak te stellen of om je uit een bepaald patroon te laten stappen. De uitwisseling was fijn en geeft de ervaring meer body en perspectief. Ook deelde zij zelf hoe ze de reis ervaren had en wat haar leermomenten waren. Ze stelt zich hiermee kwetsbaar, eerlijk en nederig (tegenover de situatie en truffelreis op) waardoor ze meer ruimte schept voor het juiste vertrouwen om meer te delen en uit te wisselen. waardoor mijn eigen reis nog meer duidelijkheid kreeg en een betere mogelijkheid is op de juiste integratie van lessen uit de reis. 

Praktijk en ceremonie ruimte. Overnachting na een ceremonie is mogelijk.

Karin (46):
Katja geeft letterlijk (in haar mooie praktijkruimte) en figuurlijk mensen de RUIMTE. Met haar liefdevolle aandacht, oordeelloosheid en eigen kwetsbaarheid hoefde ik mijn emoties niet meer in bedwang te houden. Ik kon mezelf helemaal… aan mezelf…laten zien. Na afloop voelde ik een enorme rust en vertrouwen in mijn lichaam. 

Truffels of Ayahuasca?

Sinds 2019 is Ayahuasca helaas niet meer gedoogd in Nederland. In tegensteling tot veel andere landen in de wereld hebben we wel de vrijheid om Magic truffels te gebruiken. Een hoge dosering Magic truffels biedt je een vergelijkbare diepe helende ervaring als Ayahusca. Het voordeel is dat de truffels je (vrijwel) geen misselijkheid geven. Ook het dieet hoeft niet te worden aangepast.  Het volstaat om 3 tot 4 uur voorafgaand aan de sessie niet meer te eten. Drinken (water en thee) kan wel.

Werking

In Magic Truffels zit de werkzame stof psilocybine, deze niet verslavende stof wordt in het lichaam omgezet in psilocine, die de belangrijkste kruispunten in je hersenen stil legt en de verstandelijke overcontrole vermindert. Onbewuste kennis wordt bevrijd en komt beschikbaar en brengt je in aanraking met emoties, levenslessen, toekomst en verleden.

Pijnpunten en blinde vlekken

In ons onderbewustzijn liggen allerlei verdrongen pijnlijke, angstige en teleurstellende ervaringen opgeslagen. Op het diepste niveau liggen ervaringen opgeslagen die te maken hebben met geboorte en dood. Je kunt eventueel geconfronteerd worden met deze thema’s.

De innerlijke reis zal zich in golven ontvouwen en brengt je meestal een combinatie van magische eenheidsgevoelens, fijne emoties (blijdschap en lachen) maar kan je ook je blinde vlekken, rigide mentale concepten en pijnlijke ervaringen laten voelen/zien. Een reis brengt je vaak een afwisseling van je lichte en schaduwkanten. Zo krijg je diepere inzichten en kan er heling plaatsvinden.

Monique (53) zelf coach beschrijft haar ervaring als volgt: 
Het is alsof ik weeën had. Telkens wanneer er een wee (emotie) opkwam dan wilde ik die uit alle macht (want schaamte) wegdrukken. Maar elke vrouw die een bevalling heeft meegemaakt weet dat dat onmogelijk is. De kracht van de truffels dwong me de emotie helemaal te voelen, over me heen te laten gaan en uit te persen. Hetzij door te schreeuwen, op een kussen te slaan, te huilen, te bewegen en me over te geven aan mijn kwetsbare en pijnlijke kindsdelen. Alsook te buigen voor mijn eigen kracht. Want kracht voelde ik. Maar deze kracht en zelfliefde kon pas aanvaard worden als ik ook mijn boosheid, verdriet en onmacht aan het woord liet. Ondanks de pittige bevalling voel ik me oneindig dankbaar voor de nieuwe inzichten, zelfvertrouwen en rust.

Vertrouwen

Een open mind en een liefdevolle houding naar jezelf maken het gemakkelijker om langdurig met je aandacht bij je innerlijke wereld te zijn. Het is daarnaast belangrijk dat je de lastige onderwerpen/blinde vlekken die je in je innerlijke reis tegen kunt komen met vertrouwen aanschouwt. Ik zal je daar ook bij helpen en ondersteunen! Pijnlijke emoties of beelden vragen erom om figuurlijk gesproken door je hart ingeademd te worden. Om door je bewustzijn gezien en ervaren te worden zodat ze niet meer naar de kelder van je onderbewustzijn onderdrukt hoeven te worden. ‘The only way out… is in!’ is een mooie leidraad. Eenmaal gezien en doorzien laat de pijnlijke emotie/ervaring je met rust en komt er ruimte, ontspanning en kracht voor in de plaats.

Hier kun je lezen hoe een Magic truffel ceremonie verloopt.

Integratie en nazorg traject

Na je reis hebben we een evaluatiegesprek dat ik op audio opneem. Je krijgt het mee naar huis en kunt het als anker gebruiken om de lessen daadwerkelijk in je leven te implementeren. De waarheid van je nieuwe inzichten zul je nooit meer vergeten omdat het tot een innerlijk weten is geworden. Nieuwe denkposities geven je de ruimte tot het maken van nieuwe keuzes en dus nieuwe ervaringen. Daardoor kunnen er in het brein nieuwe neurologische routes ontstaan en nieuw gedrag zal blijven hangen zodat het een tweede natuur wordt.

Maar de nieuwe helende inzichten vragen geduld en toewijding om in je body/mind systeem geïntegreerd te worden. Het echte werk begint pas thuis! De realiteit is dat de angst- en controlepatronen in onze lichaamscellen heel hardnekkig zijn. Ze zullen mogelijk nog harder aan je gaan trekken nu je meer het licht van waarheid hebt gezien. Het vergt een geduldig heropvoeden van een voorheen dominant en onvolwassen egosysteem. Zie het als een soort angstig en dwingend innerlijk kind dat je tot een volwassener versie wil transformeren. Een volwassen egosysteem is dienstbaar aan je hart en ziel!

Elke vorm van ondersteuning (contemplatie, meditatie, coaching/counseling, lichaamswerk etc.) op dit pad is welkom. Als het voor je klopt dan zou je met mij een langere (6 maanden) begeleiding ingaan. Dat kan met en zonder Magic truffels. 

Praktische informatie

Aanvang
De dagsessies kunnen van maandag t/m zaterdag gepland worden en beginnen normaal gesproken om 10.00 (tenzij anders afgesproken) en duren tot ca. 17:00 uur. Na afloop is het niet verstandig om direct zelf aan het verkeer deel te nemen. Als je zelf met de auto reist kun je pas 8 uur na inname van de Magic truffels weer zelf rijden. Het is daarom veel relaxter als je met het OV reist of door een vriend/partner kan worden opgehaald. Vanuit station Hilversum brengt bus 108 je in 20 minuten bij mij voor de deur.

Het is fijn als je de dag erna geen belangrijke verplichtingen hebt.

Bij het aanmelden stuur ik je meer informatie over de voorbereiding van de ceremonie. Ook stuur ik je een intakeformulier mee.