Hoe ik werk

Intregrale aanpak
Ik hou ervan om mensen echt te ontmoeten en daarin op zo’n manier aanwezig te zijn, dat de ander zich veilig en uitgenodigd voelt om zich echt te laten zien! Je ontmoet mij als warm, betrokken en humoristisch. Helder & doortastend in mijn observaties.

Mijn denk- en werkwijze combineert Westers (ontwikkelingspsychologie) en Oosters (spiritueel) gedachtegoed waarin de bewuste mens centraal staat! In mijn begeleiding wordt een proces in gang gezet van bewustwording (zelfkennis) met een positieve uitwerking op de eigen verantwoordelijkheid, initiatief, creativiteit en authenticiteit!

Stoppen met wegvluchten van je gedachten en emoties. Stoppen met het zoeken naar geluk buiten jezelf! Het doorvoelen van negatieve ervaringen is vaak minder bedreigend dan je denkt en levert juist veel rust, ruimte & zelfvertrouwen op. Ruimte om contact te maken met je authentieke kracht waardoor je de regie in handen krijgt om te veranderen! Niet de situatie maar de manier waarop je er naar kijkt wordt dan de essentie. Vanuit zelfcompassie kun je veel beter kiezen voor geschikte relaties, studie en/of baan. De wereld ziet er dan een stuk mooier uit!

Bij authenticiteit hoort ook open en eerlijk communiceren. Bewust zijn van je onbewuste gedragspatronen (maskers). Bij conflicten vallen we hierin maar al te vaak terug; we willen gelijk krijgen, weigeren werkelijk te luisteren, gebruiken grove taal. Maar er is een andere weg; Geweldloze oftewel Verbindende Communicatie. Dit gedachtegoed van Marshall Rosenberg maakt onderdeel uit van mijn integrale coaching/training.

Als het ‘van binnen’ klopt valt ‘de buitenwereld’ op z’n plaats, Eckhart Tolle

Ik ben er van overtuigd dat alle antwoorden over jezelf IN jezelf te vinden zijn! Het kan heel interessant worden als je jezelf het vertrouwen én de toestemming geeft om daarnaar te luisteren! Dat betekent dat ik als coach (bijna) nooit zal zeggen hoe je iets moet doen. Ik luister, stel vragen en reik je informatie aan en zal altijd samen met jou op zoek gaan naar de manier die jou in je authentieke kracht zet!

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken kun je me bellen 06-15 26 29 73 of vul het contactformulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.