Partnersessie(s) met Magic truffels

Samen op een magisch, verbindend en zuiverend liefdesavontuur. 

Voor wie?
Voor stellen die voelen dat het tijd is voor een verdiepende stap in hun proces van verbinding en intimiteit. De meesten mensen komen hier pas halverwege het leven aan toe. Inmiddels gepokt en gemazeld door de ervaringen in verschillende relaties is het begrip ontstaan dat volwassen liefde ver voorbij gaat aan het romantische concept dat ons bange ‘innerlijke kind’ ervan heeft. En dat in onze samenleving nog steeds dagelijks actief gevoed wordt door de verschillende media.

Voor tarieven klik hier

De relatie als spiegel van traumapatronen

Relaties fungeren als spiegel. Ben je bereid de ander echt te ontmoeten? Ben je bereid jezelf ECHT te ontmoeten? Want in relaties komen de onderdrukte aspecten en patronen van jezelf aan het licht. Bezitsdrang, macht, controle, jaloezie, onzekerheid en/of afhankelijkheid. Allemaal uitingen van (onbewuste) verlatings- en bindingsangst. Angst voor intimiteit en verbinding! 

Verbinding in vrijheid
De ziel wil zichzelf uit de interne ‘oorlog’ tussen liefdesverlangen en liefdesangst bevrijden en zal diverse uitdagende levenssituaties (verlies en afwijzing) aanreiken die je bewust maken van je afhankelijkheid en onvrijheid. 

Een volwassen relatie begint met twee krachtige individuen die elkaar vanuit gelijkwaardigheid willen ontmoeten!

Het is niet je taak om liefde te zoeken
Maar wel om in jezelf alle muren neer te halen
die je gebouwd hebt om haar tegen te houden.’
-Rumi-

Zelfliefde
Het is een open deur. Verbinding met anderen begint bij jezelf. Het begint met zelfliefde. Anders blijf je (on)bewust verstrikt in het controleren/manipuleren om bij elkaar bevestiging, waardering en erkenning te krijgen. In ons celweefsel woont achter de dikke mentale muren van zelfverdediging, de schreeuwen van het ooit onderdrukte kind dat brult om eerherstel, respect en waardigheid.

Liefde met een hoofdletter is er altijd. We mogen het ons alleen weer leren herinneren. Het grote verlangen naar diepgaande verbinding en intimiteit is een helden/heldinnen reis. Want die leidt ons terug langs alles wat we aan ‘niet-liefde’ in ons lichaam hebben opgeslagen. Alle vormen van onderdrukking en zelf-verraad.  

Moed
Het vraagt moed om diepgaand ‘te luisteren’ naar ons innerlijke slachtoffer, de kwetsbare kindsdelen, zodat ze zich veilig en vol vertrouwen voelen. En bereid zijn om voorbij de verdedigingsmuren, lief te hebben. Vanuit de intimiteit en verbinding met alle kwetsbare delen in Jezelf stroomt vrijelijk de onvoorwaardelijke liefde voor de ander(en).   

Wederzijdse afhankelijkheid

Het vergt moed om te erkennen dat die diepe hunkering naar verbinding en/of samensmelten of juist het wegvluchten daarvan voortkomen uit de onvolwassen delen in ons. Vanuit de aspecten van ons ‘innerlijke kind’ dat ooit een groot tekort aan liefde en veiligheid heeft ervaren en ons als volwassenen nog steeds domineert om bij de geliefde ander alsnog te ontvangen wat het toen niet gekregen heeft.

Vechten om liefde

Omdat het verlangen naar veiligheid, verbinding en erkenning zo groot is en zo diep in onze lichaamscellen zit kan er tussen partners een intens gevecht ‘om liefde’ ontstaan. Waarbij je elkaar om beurten bewust of onbewust, subtiel of minder subtiel controleert, domineert, afwijst en vernederd. Een gevecht met alleen verliezers!

Voorbij de angst voor verlies

Hoe kunnen we leren om een afhankelijke relatie te transformeren naar een verbinding in vrijheid?
Een relatie waarin je elkaar helpt om je authentieke kracht en helderheid te ontwikkelen?

Hoe blijf je bij jezelf?
Hoe maak je contact met je eigen waarden en behoeften? 
Hoe communiceer je wat je echt bezig houdt?
Hoe vindt je de juiste ruimte tussen jezelf en partner?
Hoe zorg je voor de passie, verbinding en autonomie, naast alle dagelijkse beslommeringen?

Partnersessie met Magic truffels

Er bestaat daarvoor (helaas) geen snelle weg. Disfunctionele relatiepatronen zijn al levenslang actief en worden stapje voor stapje ontmanteld. Het proces kan vaak wel versneld worden door individueel of samen met je partner een diepe duik in je onderbewustzijn te nemen met de hulp van een of meerdere sessies met plantmedicijnen, zoals Magic truffels. 

Liefde voor waarheid

Uitgangspunt voor het gezamenlijk willen ontwikkelen van meer verbinding en intimiteit is de bereidheid om SAMEN op onderzoek te gaan. Samen op weg te gaan naar een onbekende bestemming. Dat vraagt moed en vertrouwen. Bewust willen kiezen voor eerlijkheid. Om elkaar te helpen bij het uitspreken van je diepste waarheid.

Counseling met Magic truffels

In mijn relatie sessies met en zonder Magic truffels bied ik je mijn levenservaring en talenten aan. Het proces gaat over het leren integeren van dualiteit en polariteit. In jezelf en in de ander. Vanuit heelheid kun je jezelf en de ander accepteren. Daarvoor hoef je als mens zeker niet perfect te zijn. Alleen moedig en eerlijk! Zodat je steeds meer leert hoe je in elke situatie uit je mentale weerstand/gevecht kunt blijven. Open en nieuwsgierig naar jezelf en de intieme partner geliefde blijft kijken. Het verschil in perspectief accepteert. Voorbij de angst voor verlies. Vanuit acceptatie en rust kan er vanuit je hartbewustzijn een grotere waarheid ontstaan. Een waarheid die de behoeften van alle betrokkenen ondersteund.

Ik werk niet volgens een vaststaande model of methode. Maar voel, luister en stroom mee met jullie behoeften en dynamiek. Breng verborgen kwetsbare onderwerpen met groot respect en veiligheid onder de aandacht waardoor het ruimte krijgt en zijn disfunctionele kracht verliest.

Mijn achtergrond

Zelf ben ik op relatiegebied enorm gepokt en gemazeld. Geboren in een disfunctioneel huwelijk. Dezelfde gevechtspatronen van mijn ouders (binding/verlatingsangst/drama/conflict) jarenlang onbewust uitgespeeld in diverse relaties. Tot rust gekomen in een heel fijn en veilig huwelijk van bijna 20 jaar. Nadat mijn man in 2008 aan een hartstilstand overleed belandde ik weer in weer in oude disfunctionele relatiepatronen (trauma) op. Met behulp van plant medicijnen kon ik negatieve patronen in mijn celgeheugen transformeren.

Net toen ik dacht. Nu snap ik het. Nu is mijn verlatingsangst volledig getransformeerd. Ontmoette ik in 2017 mijn tweelingziel. Voor die tijd had ik me werkelijk nog nooit met dit onderwerp bezig gehouden. Er zijn diverse romantische ideeën over het twinflame-concept. Maar de werkelijkheid is geheel anders!

Tweelingziel

Een tweelingziel fungeert als je ultieme spiegel. De relatiedynamiek brengt je in sneltreinvaart naar je eigen essentie. Alles wat er nog in je celgeheugen aan disfunctionele patronen aanwezig is wordt genadeloos blootgelegd. Het proces voelt als zwaar toxisch. Maar de ziel fluistert op de achtergrond dat het een bijzondere kans is om ultieme waarheid, vrijheid en autonomie te ervaren. Een gift of love in een lelijke verpakking! Op mijn vijftigste begrijp ik steeds beter wat er nu eigenlijk met onvoorwaardelijke liefde bedoelt wordt.

Onvoorwaardelijke liefde is authentiek, autonoom, verbonden, helder en vrij. Het heeft werkelijk niets te maken met de romantische wensen en eisen van mijn ‘bange innerlijke kind’. Het proces van het loslaten van alle geïdealiseerde (ego)dromen en verwachtingen doet intens pijn. Dat geldt voor iedereen. In welke levenssituatie je nu ook verwikkeld bent. Maar levert je als mens ontzettend veel eigenheid, levenskracht, creativiteit, vrede en tevredenheid op!

Als je je door bovenstaande woorden uitgenodigd voelt dan zijn jullie van harte welkom in mijn praktijk. Dan stemmen we samen jullie wensen af.