Waarom een integratie traject na een Magic truffel ceremonie?

Waarom een integratie traject na een Magic truffel ceremonie?

Na afloop van je Magic truffel cermonie nemen we het evaluatiegesprek op audio op. Je krijgt het mee naar huis en kunt het als anker gebruiken om de lessen daadwerkelijk in je leven te implementeren. De waarheid van je nieuwe inzichten zul je nooit meer vergeten omdat het tot een innerlijk weten is geworden. Nieuwe objectieve denkposities geven je de ruimte tot het maken van nieuwe keuzes en ervaringen. Daardoor kunnen er in het brein nieuwe neurologische routes ontstaan en nieuw gedrag blijft hangen zodat het als het ware een tweede natuur wordt.

Maar de nieuwe helende inzichten vragen geduld en toewijding om in je body/mind systeem geïntegreerd te worden. Het echte werk begint pas thuis! De realiteit is dat de angst- en controlepatronen in onze lichaamscellen heel erg hardnekkig zijn. Ze zullen mogelijk nog harder aan je gaan trekken nu je meer het licht van waarheid hebt gezien. Het vergt een geduldig heropvoeden van een voorheen dominant en onvolwassen egosysteem. Zie het als een soort angstig en dwingend innerlijk kind dat je tot een volwassener versie wil transformeren. Een volwassen egosysteem is dienstbaar aan je hart en ziel!

Elke vorm van ondersteuning (contemplatie, meditatie, coaching/counseling, lichaamswerk etc.) op dit transformatiepad is welkom. Als het voor je klopt dan zou je met mij een half jaar traject kunnen ingaan. Dat kan met en zonder Magic truffels.