Mijn missie

Pad van vrede, liefde & vrijheid. 

Het is mijn missie om mezelf en anderen steeds opnieuw uit te nodigen om het allermooiste uit jezelf te halen. Om steeds het krachtige middelpunt te vinden tussen je lichte én donkere kant. In het omarmen van onze menselijke schaduw (angst, verlangen, boosheid, wrok, haat, verdriet en teleurstelling) is grote emotionele rijkdom en vitaliteit te vinden. Ik streef naar integratie en evenwicht van zowel de goddelijke als wilde en modderige aspecten van het menszijn. Een pad van vrede, liefde vrijheid vinden in Jezelf!  Wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld zei Gandhi al!

Schaduwwerk

Ik ben erg aangetrokken tot schaduwwerk en innerlijk kind werk. Met mijn bewuste sensitiviteit, kwetsbaarheid, spiegelkracht en grote compassie prik ik moeiteloos in de misvattingen die achter weerstand en conflict schuilgaan. Met als doel om meer ruimte te maken voor authenticiteit, vrijheid en creativiteit. Ik kan je de schoonheid en harmonie duiden die achter chaos en verwarring schuilt. Wil inspireren om vanuit eigenwaarde, zelfondersteuning en innerlijke inspiratie VOLUIT te gaan leven!

Intimiteit  

Ik wil graag mensen laten ervaren dat verbinding met ALLE aspecten in zichzelf het belangrijkste sleutelwoord is om gezond, gelukkig en succesvol te zijn. Om een verschil te kunnen maken naar de wereld om je heen. Zowel privé als zakelijk. Wanneer je de intieme verbinding voelt met Jezelf dan zul je ervaren dat je je ook veel gemakkelijker met anderen kunt verbinden. Uiteindelijk is er maar één taal is die we allen kunnen spreken en begrijpen… en dat is de taal van onze essentie; ons hart.