Psychedelische therapie

Counseling, relatie en trauma therapie met en zonder plantmedicijnen

Verbinding. Vrijheid. Levenskracht

Het is mijn missie om (jonge) mensen te inspireren en ondersteunen om zich met hun (verdoofde/bevroren) gevoelswereld te verbinden. Om op die manier onderdrukte levenskracht vrij te maken voor authenticiteit.
Dat doe ik in synergie met plantmedicijnen zoals Magic truffels. In onze samenwerking wordt er aan de ene kant bewustwording ontwikkeld voor de angsten, weerstand, hunkeringen/verslavingen van het negatief geprogrammeerde ego bewustzijn. En aan de andere kant door de verbinding te versterken met het universele bewustzijn, stiltepunt van je ware Zelf.

In die processen blijft ook mijn eigen kwetsbaarheid niet gespaard. In mijn werkwijze ben ik zeer gedreven om in elke situatie steeds weer opnieuw uit te nodigen tot radicale eerlijkheid, emotionele intimiteit en transparantie. Ongemakkelijke spiegelingen zijn daarbij soms onvermijdelijk.

Binnen dit raamwerk bied ik op dit moment 4 diensten aan gericht op de heling en integratie van mentale/emotionele pijn en verwarring op het gebied van:
verlies en rouw, depressie, burnout, verslavingen, dwangstoornissen, sexualiteit/intimiteit,  hoogsensitiviteit, (tweeling)zielsrelaties.

  • Psychedelische therapie met o.a. Magic truffels. Dag- of avondsessie met overnachting Individueel/partner sessies.
  • Psychedelische therapie met o.a. Magic truffels. Intensive van 3 of 6 maanden.
  • Relatie counseling. O.a. disbalans door codependentie & narcistische dynamieken, (tweeling)zielsrelaties,
  • Life coaching/counseling