Half jaar/jaartraject – persoonlijke transformatie met Magic truffels

Voor wie?

Het half jaar traject persoonlijke transformatie met Magic truffels is geschikt voor bewuste mensen met liefde voor  spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Je bent je bewust dat je levenskracht weglekt wanneer je uit angst en/of pijn (triggers) reageert. Leven en werken vanuit je beperkende patronen werkt gewoon niet meer. Je wilt triggers, blokkades en patronen helen door het ontsluieren en integreren van onderdrukte informatie uit je onderbewustzijn. Je gaat daarbij initiatief en verantwoordelijkheid niet uit de weg.

Je wilt je op diepere lagen verbinden met je ware essentie en het universele bewustzijn. Je verlangt ernaar om je onafhankelijk van de omstandigheden zoveel mogelijk geborgen en vredig in Jezelf te voelen.

Mijn aanbod

We starten en eindigen het ontwikkelingstraject met een Magic truffel ceremonie. Daar krijg je veel diepe gevoelsinzichten over jezelf. Je ziet steeds meer je mentale verstrikkingen. In telefonische counseling sessies ondersteun ik je in de integratie en toepassing van de nieuwe inzichten. 

Het is een grote uitdaging om steeds opnieuw bij Jezelf terug te komen. Je energie niet te laten weglekken door triggers en projecties. Je steeds opnieuw te verbinden met je essentie en het universele bewustzijn. Persoonlijke transformatie vraagt om moed en doorzettingsvermogen. Er wordt steeds op een andere diepere laag in jezelf iets aangeraakt en losgemaakt. Oude patronen zijn ontzettend taai en verdringen maar al te gemakkelijk de nieuwe inzichten en intenties.

Je winst

Je leert steeds meer te vertrouwen en luisteren naar het zachte ‘weten’ van je intuïtie. Bent minder in de ban van angsten. Leert bewust tijd te maken voor rust en contemplatie. Gaat jezelf meer uitspreken. Bent minder bang voor een confrontatie omdat je angst voor ‘verlating’ steeds meer afneemt als gevolg van het vertrouwen op de voedende verbinding met je eigen essentie en het grotere geheel.  Je voelt je krachtiger en vrijer. Volgt steeds meer je eigen pad. Geborgen in Jezelf!

Geborgen in Jezelf 6 maanden traject 12 maanden traject
Intakegesprek (60 minuten) gratis gratis
1ste counseling met een avondsessie Magic truffel Ceremonie.

Profiel van je Gene keys. Een uitleg overzicht van je gaven en schaduwaspecten.

Audio opname van je inzichten

 520 euro 520 euro
1 video-call (60 minuten) 4 weken na 1ste sessie

  • Blokkades en beschermingsmechanismen: waar loop je vast en welke maskers en rollen kies je om jezelf achter te verstoppen?
  • Schaduwkant en blinde vlekken: hoe krijg je toegang tot alle ‘verborgen’ aspecten van je persoonlijkheid? Projecties, emotionele triggers en negatieve patronen.
  • Omgaan met emoties (angst, pijn): hoe kun je leren voelen en deze gevoelens verwoorden?
  • Heb je zicht op je behoeften? Hoe ga je die invullen? Zorg je goed voor jezelf? Hoe stel je grenzen?
  • Universele wetten: meegaan in de stroom van het leven en zelf jouw flow creëren.
  • Keuzes maken: hoe doe je dat en hoe weet je nu wat de juiste keuze is?
  • Ontdek je passie; hoe weet je wat je werkelijk wilt en hoe druk je dit uit in je dagelijks leven?
  • Hoe benut je je authentieke macht & kracht?
incl. incl.
2de counseling met een avondsessie Magic truffel ceremonie.

Audio opname van je inzichten

520 euro 520 euro
2de video-call: 4 weken na de 2de sessie incl. incl.
3de counseling met een avondsessie Magic truffel ceremonie.

Audio opname van je inzichten

520 euro
3 de video-call: 4 weken na de 3de sessie incl.
Normaal 1.040 euro 1.560 euro
ALS TRAJECT 10% korting  936 euro 1.404 euro