Hoe verloopt een truffel ceremonie?

Hoe verloopt een truffel ceremonie?

Voorafgaand hebben we een vrijblijvend intakegesprek waarin we samen je behoeften afstemmen.

Op de dag zelf:

Stemmen we samen af. Ik stel vragen, luister en verhelder op een diep (intuïtief) niveau naar wat jou belemmert en beweegt. Dit zal je bewustzijnsniveau verruimen en je intentie voor je ‘innerlijke reis’ nog meer verhelderen. Ook bepalen we samen de dosering van de truffels. Als we beiden voelen dat ‘alles’ is gezegd gaan we naar de volgende fase.

Ik geef je praktische info over het verloop van de dag. We stemmen het gebruik van muziek af.
Je krijgt de afgestemde dosis truffels.

We starten de ceremonie met een meditatie.

Je bewustzijn zal steeds meer naar binnen gaan. Het is jouw unieke en intieme eigen reis met jezelf waar je helemaal expressie aan kunt geven zoals je dat zelf wilt. Als je in lastige stukken terecht komt dan gaan we daar samen doorheen. Ik geef je mijn onvoorwaardelijk zorg en aandacht!
Een innerlijke reis kan op een aantal niveaus worden beleefd.

De innerlijke reis zal zich in golven ontvouwen en brengt je meestal een combinatie van magische eenheidsgevoelens, fijne emoties (blijdschap en lachen) maar kan je ook je blinde vlekken, rigide mentale concepten en pijnlijke ervaringen laten voelen/zien. Een reis brengt je vaak een afwisseling van je lichte en schaduwkanten. Zo krijg je diepere inzichten en kan er heling plaatsvinden.

Een innerlijke reis kan op een aantal niveaus worden beleefd.

Mentaal;
 een bewustwording van je gedachtenstromen, de veschillende stemmen/commentatoren in je hoofd, een toename aan heldere inzichten, introspectie en ‘out of the box’ denken. Met je aandacht kun je een gedachte volgen die zich dan weer verder en verder ontvouwt.

Emotioneel; In ons onderbewustzijn liggen allerlei verdrongen pijnlijke, angstige en teleurstellende ervaringen opgeslagen. In een release van emoties kun je boos worden, huilen of juist heel hard lachen. Je kunt angsten en onzekerheden overstijgen.

Op het diepste niveau liggen ervaringen opgeslagen die te maken hebben met geboorte en dood. Je kunt eventueel geconfronteerd worden met deze thema's.
 
een release van emoties die in je onderbewustzijn liggen opgeslagen. Je kunt boos worden, huilen of juist heel hard lachen. Je kunt angsten en onzekerheden overstijgen.

Fysiek; Magic Truffels hebben een reinigend effect op je lichaam. Pijnlijke of gevoelige plekken in je lijf willen zich gaan ontspannen. Het kan zijn dat je zachtjes of wild met met je benen, armen, handen, hoofd gaat bewegen. Gaat staan, wilt kruipen of dansen.

Spiritueel; je kunt beelden en gevoelens krijgen van liefde en eenheid, inzichten over de intelligentie en de dynamiek van het leven/universum, andere dimensies en je hogere bewustzijn.

In ons onderbewustzijn liggen allerlei verdrongen pijnlijke, angstige en teleurstellende ervaringen opgeslagen. Op het diepste niveau liggen ervaringen opgeslagen die te maken hebben met geboorte en dood. Je kunt eventueel geconfronteerd worden met deze thema's.

Rode draad in een reis is dat je precies aangereikt krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Ook al begrijp je op het moment zelf soms niet eens de betekenis. Vaak ontvouwt die zich in een later moment.

Meestal duurt een reis zo’n 4 tot 5 uur. Om weer te landen krijg je een broodje en wat fruit aangeboden.

Na afloop bespreken we je ervaring en nemen die op. Het audiobestand krijg je per WhatsApp toegestuurd. Als vanzelf worden integratiethema’s je duidelijk. Samen bepalen we wanneer je weer alert genoeg bent om naar huis te gaan.

Nazorg (indien noodzakelijk) via telefoon of WhatsApp

Na 3 weken neem ik nog eens contact met je op om je ervaringen/integratie uit te wisselen.

Indien gewenst kies je voor een uitbreiding naar een Intensive traject van 6 maanden of voor losse consulten via telefoon, Skype of Zoom.